Top Social

Lag dine egne merkelapper med Silhouette og vinyl

fredag 25. oktober 2013
Jeg har lurt på å bestille merkelapper jeg kan sy på det jeg lager til mitt kommende tantebarn med "Laget av tante". Mens jeg kikket på utvalget div. steder, så kom jeg plutselig på at jeg kunne prøve å lage de selv :D

Jeg bestillte et passe bredt bånd på Ebay, skrev teksten og speilvendte den i Silhouette og strøyk på. Det ble slettes ikke værst. Bokstavene ble litt for små på den lange teksten for Silhouette'n, så neste gang blir de litt større :D

Du trenger en skjæremaskin, vinyl, bånd og en data med innstallert Silhouette program:Skriv ut flere på en gang, klipp ut en tekst og plukk av den overflødige plasten rundt teksten.
Stryk så på bokstavene på båndet, båndet mitt tålte ikke full varme, så jeg måtte ha kjøkkenhåndkle i mellom. Brettet lappen på midten for å se hvor jeg skulle plassere bokstaven:Testet lappen på en prøvesøm jeg hadde liggende:


Mulighetene er uendelige!


Lykke til!

Post Comment
Shamu sa...

Kjempesmart og gøy med alle mulighetene! Så flink du er!