Top Social

Verdens vakreste mei taier...

fredag 13. mars 2009
I mine øyne er det Ulla som lager!

Ta en titt på siden hennes, hun er en sann kunstner!
Har også linket til henne tidligere i bloggrollen min :D
Enjoy!


Post Comment
fante sa...

Kul att du lämnade en kommentar hos mig för rätt länge sedan så jag hittade hit. Här ser det ut att finnas mycket fint :-) Ska lägga till dig i Reader och kolla runt då jag har mera tid.

Merinoullen (interlocken) kostar 17,90 euro/meter och portot utomlands är samma som postens (http://posti.fi/svenska/priserochinstruktioner/index.html). Jag ber som hemskt mycket om ursäkt för mitt sena svar (och skäms ...) men energin har legat på minussidan i ett par månader nu men jag tror att det håller på att ge sig nu :-)

Lykke sa...

Å sy hyggelig at du fant veien til bloggen min :)

Håper formen din er i ferd med å komme seg :)