Top Social

70-talls retro

søndag 8. mai 2011


Dette überkule Metsola frotte stoffet kom i postkassa denne uka, stor sannsynlighet for at mitt neste prosjekt inneholder dette stoffet :D

Det er kalt Clover Brown frotte, og er kjøpt hos www.textart.no til 224 kr meter'n.
Post Comment
Nina sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar på "Sypause"-innlegget mitt på Budeiesøm ;). Jeg kan jo ikke ta noe kred for denne boka - jeg har bare sydd et teppe og sendt det avgårde i posten. Jeg også bøyer meg i støvet for fotografen og hun som har hatt ansvar for layout. Dette er en bok å kose seg meg - både for øyet og den kreative sansen ;). Ønsker deg en fin - og kanskje til og med kreativ uke - for det stoffet var kjempefint. Jeg er veldig svar for kløverstoff - og har noen i samlingen min det er vanskeligå klippe i ;).

Kort og Søm sa...

Supert stoff!
Nå ble jeg litt nysgjerrig...bor du i nærheten av meg?
(siden pakken ikke trengtes å sendes om det var du som vant.. :O)

Lykke sa...

Vi har samme lokalavis i allefall ser jeg, hehe :)

Villblomsten sa...

Nydelig :-)