Top Social

Personlig fleecekjole

torsdag 24. november 2011
Denne kjolen er bursdagspresang til min mor, håpe hun liker den:Hun kommenterte når min søster fikk sin at det ville vært stili' med en strikket halskant, så da testet jeg det.Fikk testet min nye syfot som jeg bare måtte ha etter å ha sett den i Gekko sin blogg, kjolen ble litt "Chill Norway", neste gang skal jeg brodere rett på kjolen :)Så gjenstår det å se om hun liker den :D

Stoff: Fleece fra www.sydilla.no & ribb fra ferdigklippet S&S stoff.

Mønster: Lettere forandret EASY mønster fra S&S.
Post Comment
Lise sa...

Det ble en fin effekt med den strikkakanten da! Mamma`n blir nok fornøyd tenker jeg. :)

I en Sving sa...

Så flott kjole. Mamma´n blir sikkert knallfornøyd. Det ville hvertfall jeg ha blitt :)

Lykke sa...

Tusen takk :)

Zopp Design sa...

Det ble skikkelig stilig med den strikkede kanten :-D

Ta turen innom bloggen vår for å bli med på julelotteriet vårt. ;-D