Top Social

Spis, elsk, lev!

mandag 27. februar 2012
Elizabeth Gilbert var på besøk hos Oprah for en tid tilbake, og fortalte om en reise hun hadde om å "finne seg selv". Hun skrev en bok om denne spennende reisen,"Eat pray love", og jeg bestemte meg for å bestille et eksemplar til meg selv, og et til min mor.
Planen var å se filmen sammen når vi begge var ferdige med boka.
Min mor syns boka var tung å lese, og ga seg tidlig - jeg derimot syns boka var spennende - og leste hele sulamitten ila sommerferien i fjor.Jeg vil absolutt anbefalle boka, veldig interessant lesning. Etter en opprivende skilsmisse drar Liz først til Italia, for å lære seg det romantiske språket og for å lære å nyte maten igjen. Deretter drar hun til India for å finne sinnsro ved hjelp av meditasjon og til slutt ender reisen i Bali, hvor hun søker etter å finne balansen i livet.

Det står mye om meditasjon i boka, veldig spennende ;)
Jeg begynte faktisk på yoga etter å ha lest boka, så inspirert ble jeg.

I helga fikk jeg også leid filmen, selv om jeg syns den var skuffende i forhold til boka, sånn det ofte, dessverre er. (Selv med Julia Roberts i hovedrollen).
Post Comment
Trådsnella sa...

jeg har ikke lest boka, men likte filmen veldig godt ;)
Vil absolutt treffes snart ja!!! foreslå noe du.
jeg er ikke så buissy ;)

Lykke sa...

Tror kanskje man liker filmen bedre om man ikke har lest boka først. Filmen var gjort om en del, mye utelatt. Sender deg en SMS jeg :)

Shamu sa...

Jeg er halvveis i boka og har prpblemer med å legge den fra meg. Syns den er fantastisk fengslende og har masse gode tanker å ta med seg videre.
Per i dag er jeg inspirert til å øve meg på å bli god på å gjøre ingenting, finne ro og puste.
Filmen ligger på TV-stua med plasten på, den skal ses etterpå ja. :-)

Lykke sa...

Ja vet du Anita, den er veldig inspirerende :D Syns Liz er så god :)