Top Social

Vinneren er....

tirsdag 15. mai 2012
Ved hjelp av www.random.org ble vinneren...

...
..
.

MonO Mod Marit

Gratulerer!

Takk til alle som ville være med :)Blir nok ikke alt for lenge til neste Give Away, må få ryddet i stoffene mine først ;)
Post Comment
MonO Mod Marit sa...

du å du.. det er første gang jeg vinner i noe sånnt. :)
Og jeg skjønte faktisk ingenting når jeg åpna postkassa i dag, og der lå en spennende uventa pakke.. Og når jeg åpna og fant de skjønneste scrappe-papirpakker, som jeg visste at jeg nettopp hadde sett.. Kunne bare ikke huske hvor.. Før jeg logga meg inn på bloggen min og der er jo bildet sammen med linken hit.. da gikk det noen lys opp for meg her... :) Tusen tusen takk for kjempeflott gave!! :)) Skal bruke dem til noe fint! :))

Lykke sa...

Flaks at jeg hadde adressen din fra før :D

Jeg har akkurat dekorert en bokstav fra Skeidar med papiret, ble ganske stilig.