Top Social

Farmors gamle kakefat med browniesmuffins

onsdag 16. januar 2013
Dette gamle fatet dukket plutselig opp i min gamle farmor sitt skap, hvor kom det fra? Hun husket ikke. Noen som vet? Er litt i Figgjo gata, men intet stempel på undersiden.
I denne annonsen selges dette som Figgjo Safran, hm.Tenkte jeg samtidig kunne gi dere en veldig kjapp og enkel oppskrift med ingredienser som du helt sikkert allerede har i skapet. Denne browniesmuffins oppskriften kom jeg over den gangen jeg bar barna mine, på tettinntil.no :

2 egg
3 dl sukker
100 g smør
2 dl hvetemel
1 ts vaniljesukker
3-4 ss kakao

Visp eggedosis og vend i smeltet smør og det tørre vekselvis.

Settes med skje i muffinsformer. Ca. 16 stk. Stekes på 200 grader i 13 min.
Post Comment
Løvebrøl og Apestreker sa...

Flott retroservice!!!! OG de browniesene så jo også riktig så kjekke ut!!!! mmm!!!

Men Sevivicet ditt er nok ikke Figgjo sitt. Dette ligner på Figgjo Safran, men mønsteret er ulikt. Her er link til Safran servicet https://www.google.no/search?q=figgjo+safran&hl=no&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=mVgjUZiqAo-MswbItIHIBg&sqi=2&ved=0CCoQsAQ&biw=1152&bih=627

Lykke sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lykke sa...

Det jeg linket til på Qxl var identisk med mitt, men med stempel - så muligheten for at det er Figgjo sitt er stort.