Top Social

Bloggen fyller 7 år - give away!

søndag 9. mars 2014
Den 15.april er det 7 år siden jeg la ut det første innlegget i denne bloggen. Mye har skjedd siden den gang, hehe. Driver og rydder i stoff og på syrommet, tenkte å legge ut noe bilder her etterhvert!

Tenkte jeg må strax lage en give away til dere som er innom og leser her, ser det er folk fra hele verden - hvem er dere egentlig? Veldig få legger igjen kommentarer, det hadde vært veldig hyggelig å høre hvem det er som er innom og kikker :D

Tenkte kanskje å legge ut litt fler detaljerte beskrivelser av ting man kan bruke Silhouetten til, og hvordan man gjør det? Er det av interesse?

Og når det gjelder give away, er det noe interesse for å gi bort stoff? Eller er det mer populært å gi bort noe ferdig? La meg få høre!

Enn så lenge kan dere prøve å vinne deres helt egen Silhouette Cameo, denne fantastiske tryllemaskinen! Om du ser under etiketter til høyre her, og trykker på Silhouette kan du se noe av det jeg har brukt min til.

Trykk her for å trekke ditt lodd for å vinne Silhouette Cameoen: http://bit.ly/1gbqWFC


(Bildet er lånt fra SVG cuts som har give awayen)


Post Comment
astrid sa...

Det hadde vært spennende å sett på nært hold, et produkt du har sydd. Kanskje dekorert med noe fra den cameomaskinen din på? Ellers er vel alltid stoff populært?

mVH [email protected]

Manja sa...

Jeg er veldig interessert i denne Silouette-maskinen, så tips om den hadde vært supert! Jeg vil gjerne vinne stoff!

Merete Johansen sa...

Utruli masse kult man kan lage, og jeg hadde blitt tullete av begeistring om jeg vant:)))))))))

Mvh
Merete Svartis Ludviksen
[email protected]

Unknown sa...

Så mange flotte ting du lager... stadig inne å ser etter inspirasjon! Selv ville jeg syns det hadde vært artig med stoff... Det er jo rene julaften sånne pakker kommer i posten!
Ha en strålende dag! og gratulerer med snart 7 år!

Anonym sa...

Tihi, du lurer på hvem som er innom ja! Jeg var innom :) og nå kommer jeg til å stikke innom ofte, for makan til mye gøy å kikke på! Så flink du er til å sy, blir helt superinspirert!

Lykke sa...

Oj, tusen takk for hyggelig kommentar Birgitte! Blir give away etterhvert her : D