Top Social

Klær til meg selv!

mandag 7. april 2014
I det siste har jeg sydd litt til meg selv, har glemt hvor gøy (og frustrerende) det er!

Det siste jeg sydde var denne Feelgood genseren som Ellen har laget, hun har lagt ut gratis mønster her - jeg fulgte mønsteret fra boka "Handmade". Min har korte ermer og er laget i str. M som er ca 63 cm bred.

Stoffet er viscosejersey fra S&S.


I det siste har jeg sydd flere modeller fra denne boka, den er utrolig inspirerende:


Første modell ut var denne kule genseren, alle stoffene fra S&S:Samme modellen med korte ermer:Og til slutt denne søte toppen:Har begynt på en kjole fra boka også, vi får se hva det blir til :)Post Comment
Kirsti sa...

Så flotte klær du har sydd til deg selv, jeg er imponert:) Jeg har nylig sydd to kjoler og en topp til meg selv, og er helt enig i at det er både gøy og frustererende. Plaggene skal vises frem når gravidmagen er borte:)

Bente/koseklær sa...

Flotte plagg du har laget, jeg var faktisk å tittet på denne boka i går men bestilte den ikke. Hm..kanskje jeg må ha DEN også :)

Elisabeth sa...

Så mange fine topper du har laget! Det er veldig kjekt å sy til seg selv :)

Lykke sa...

Takk for hyggelige kommentarer :D

Det er den mest inspirerende voksenboka jeg har i hvertfall, har lyst til å sy alt i den. Har begynt på en skjortekjole med Peter Pan krage fra den :D