Top Social

Intervju med meg i nyeste "Alt og håndarbeidet"

fredag 8. mai 2015
Ja, i det nyeste "Alt om håndarbeidet" er det et to siders intervju med meg :)

Det er veldig rart å lese om seg selv altså, hehe.

Men jeg skal ikke legge skjul på at det er stor stas også :D Å bli lagt merke til når man driver med noe man liker veldig godt.

Dette nydeligste stoffet har ligget leeenge og samlet støv i hyllene mine, jeg ville sy singlet til meg selv at det - men måtte finne der perfekte singlett mønsteret først! Stoffet er designet av dyktige Hanna Karlzon!
Jeg kjøpte samtidig med stoffet rundstrikket solgul ribb for å matche, og nå fikk jeg endelig somlet meg til å lage laaange remser av en del av ribben, hele denne rullen fikk jeg av bare 45 cm lang ribb :D
Her er link til siden hvor jeg fant den flotte forklaringen!

Stoff: Alle stoff er fra Kjekk og Søt.
Mønster: Ottobre 02/2007


Post Comment