Top Social

Div. ubloggede plagg

mandag 10. august 2015
Denne bodyen er sydd etter mønster fra siste Ottobre - og stoffene er Uglemor :D Elsker stoff som kan brukes både av voksen og barn! Både minstemann og jeg vil også ha noe av dette!
Denne Ghostbusters drakta ble et familieprosjekt, jeg tegnet og sydde drakta slik minstemann ville ha den - og han og mannen lagde protopakken :D

Min søster var så fornøyd med den forrige Passerine (fra Ottobre), så jeg sydde en til - denne gangen i mint. Stoff og mint kantebånd fra Uglemor.Tantejenta fikk samtidig denne bodyen, som er laget av rester fra kjolen jeg sydde til meg selv tidligere i sommer.
Hovedstoffet er fra Byjila :)
Nabojenta er så interessert i syingen min - og har et par ganger i sommer kommet med fine designtegninger til meg. Favorittfargen hennes er lilla, så jeg følte for å overasske henne med noe i lilla stoff fra Stoff og Stil :DGutta mine hadde plutselig veldig dårlig med shortser, så jeg fikk godkjent dette camo stoffet av han - og sydde en Ottobre shortsen :D Stoff herfra.
Har hatt en slik kjole i tankene lenge, kjøpte stoffet før sommeren hos byjila- måtte bare finne det perfekte mønsteret til det. Og det fant jeg i det nyeste Ottobre - syns det fikk litt Molo feeling med rosa Hilco interlock til.

Ble ordentlig fornøyd med denne :D

Post Comment