Top Social

Litt nytt siden sist!

onsdag 2. desember 2015
Første gangen jeg prøver meg på dette mønsteret, det heter Herzdame - og er sydd av herlig frnech terry fra Uglemor.

Sydde matchende tights i jersey fra Uglemor, mønsteret er fra Heilt Spesiell/aka Kristin Thorsnes sin nye bok "Sy til liten og stor":Enda et sett til tantejenta! Genseren er favoritt mønsteret til mammaen hennes, Autumn forest fra Ottobre 4/14, sydd av jersey og ribb fra Uglemor:Matchende bukse i mønster fra Heilt Spesiell og Jubel sin bok "Sy glade klær til glade barn" - og deilig myk velour fra Uglemor.Denne glitter isolien falt jeg bare pladask for hos Uglemor sist jeg var der!
Modifisert Ottobre mønster på den:
Det glitrer!Svigermor likte dette stoffet så godt! Så da ble det en Mamacita på henne! Den satt som et skudd!

Jersey og ribb fra Uglemor.
Jeg er så heldig å ha venner som vet akkurat hva jeg trenger i gave, stoff!!
Fikk en bit herlig finsk ull av min beste venninne, som jeg tryllet om til en tantejente genser!Sydde en nøytral bukse til i jeans jersey fra Stoff og Stil, som kan matche det meste! Mønster er fra Heilt Spesiell og Jubel sin bok:
Uglemor har trykket sine helt egne ugler! Her sydd i det nattkjole mønster fra nyeste Ottobre:Tantejenta har dilla på "Peppa is", så da måtte tante sy noe med Peppa gris på.
Syns dette gensermønsteret er så kult! Sydde den god og varm i french terry fra Uglemor, og kantet den i glitterjersey fra Stoff og Stil for å ta igjen trykket jeg lagde i speilrefleks:
Det kule tights stoffet med hjerter er også fra Uglemor, silke myyykt! Mønster fra Ottobre.Speilvinyl tror jeg blir en ny favoritt her i huset!
Syns tantejenta kledde mini Missy så godt, så sydde likesågodt en til! Denne gangen i lun velour, liker det om høsten og vinteren! Matchet det med myykt hjertestoff fra Uglemor.

Tights mønsteret er fra Heilt Spesiell sin nye bok, spent på om denne sitter bedre enn Ottobre tightsene jeg har sydd tidligere.Post Comment