Top Social

Litt nytt siden sist...

tirsdag 8. mars 2016

Det bor en liten retro hippi innerst inne i meg, og inneimellom kommer den fram. Dette retrostoffet fra Siljesyr syns jeg bare ble smashing sammen med Jenny Hellström sin "Stella":
Dette stoffet er så nydelig! Alle stoffene er herfra. Mønsteret er Mini Martha kjøpt her.

Eldstemann i Mini Martha sydd av kul jersey kjøpt her.Dette mønsteret var jeg så glad da jeg fikk tak i da det er utgått fra S&S, sydd av herlig bestemorsruter stoff fra Lille-L og svart jersey fra S&S:


Måtte teste Heilt Spesiell sin singlet med bryterrygg fra "Sy til liten og stor", valget falt på et solgult stjernestoff herfra.


Gutten mannen min og jeg er fadder for fyllte 1 år nylig, og jeg hadde lyst til å sy noe til han. Valget falt på kortbukse med seler fra Ingrid Riddervold.

Brukte en mørkeblå isoli og ribb jeg hadde liggende - disse blir det flere av!

Tantejenta har dilla på Misha og Mascha, så da jeg kom over dette stoffet måtte jeg bare ha en bit - og matchende prikker. Begge deler kjøpt her.

Fant matchende buksestoff hos Uglemor, lilla isoli :)

Gensermønsteret er fra Ottobre og heter Autumn Forest.
Buksemønsteret er fra Heilt Spesiell og Jubel sin bok "Sy glade klær til glade barn".


Jeg sydde en mor og sønn match av henholdsvis Mini Martha og Missy av stoff fra Zicca fabrics:
Eldstesønnen har ventet på oransje bukser lenger, og endelig fikk jeg tak i oransj isoli hos Uglemor:Jeg var så heldig å bli spurt om å testsy ett nytt mønster, et baggyslim mønster. Mønsteret kan kjøpes her - stoff og ribb er herfra.


Post Comment
AvMeg sa...

Supermasse fint du har sydd. Blir glad av de fine fargene :)

Lykke sa...

Tusen takk :D