Top Social

Ego - baby og tantejente søm!

fredag 17. mars 2017
Siden jeg begynte å sy i 2007 har det vel aldri blitt så lite sying som nå, det minner meg om at bloggen er hele 10 år nå i april! Som tiden flyr!

Jeg har lenge hatt lyst til å sy meg en såkallt bomberjakke, kjøpte mønster til det på Stoff og Stil i høst - og da jeg så dette kule stoffet hos Siljesyr, så var jeg solgt!Stoffet med vaskebjørner på har jeg siklet på lenge, men det er over ett år siden alle nettbutikkene var utsolgte for det. Var heldig å få kjøpe 1,5 meter av en syvenninne - mønsteret på tunikaen er fra siste Ottobre, nummer 2/2017 - Hide Away heter den.


Falt pladask for dette mønsteret, så det måtte jeg bare kjøpe, det heter Jubalubapiece og kan kjøpes her.

Grå fleece fra Stoff og Stil, og tv stoff fra Uglemor.


Ei venninne av søster´n som vi vokste opp sammen med, fikk nettopp nummer 2, så jeg fikk lyst til å lage en litt mer retro versjon av Jubalubapiecen i gave til henne fra oss begge:


Siljesyr har trykket opp egen ull! Det er stort! Og ikke bare er trykkene stilige, men det er suuupermykt også! Ble spurt om ikke denne kjolen klør? Klør nei? Kjennes ut som at jeg har på meg pysj.

Mønsteret er Ruska dress, første gangen jeg syr uten strikken nederst, det kan kjøpes på Etsy.


Inneimellom er jeg så heldig å få teste mønster som er under konstruksjon, denne gangen er det jakke med ører fra Jubaluba. Tantejenta er visst i en museperiode nå, så denne passet jo perfekt! Måtte sy et par matchende tights også da, mønsteret på de er fra boka "Sy til liten og stor".

Stoffene er alle fra Stoff og Stil.Dette mønsteret var jeg så heldig og få testsy for Hallonsmula, ordentlig kule selebukser til voksne i deilig myk isoli fra Siljesyr!


Post Comment