Top Social

Mer prematurtøy

mandag 22. januar 2018

Det mest givende jeg syr er prematurklær! Jeg har vært så heldig å få donert en del stoff, som jeg skal trylle om til små prematurklær.

Jeg har som et lite mål for 2018: Å sy prematurklær i mellom de andre prosjektene mine, altså annen hver gang.

Mønstrene jeg har brukt her er gratismønstre, settet er fra Made by Runi & buksa er Tinitiny fra Jubel & Baluba - og er tilgjenglig i de gruppene som syr og donerer bort til sykehus, som f.eks Alexanderprosjektet.


Post Comment
Birthe Marie sa...

Fantastisk, og så skjønne klær du syr! Dette er dobbel glede. Glede til de som får bruke klærne, og den største gleden man kan ha, er å gjøre andre glad. Jeg er med i Quilteklubb som syr til vårt lokale sjukehus. Kuvøsetepper til prematurbarna, og vi syr også tepper til alvorlig og kronisk syke barn. Alle får teppene med seg hjem.Lykke til videre med å sy prematurtøy :-)

Lykke sa...

Tusen takk! Også så flott at du også bidrar! Det er en utrolig viktig jobb, man blir så hjelpeløs selv når man havner i den situasjonen med et prematurt barn.