Top Social

Jack Sparrow frakk

lørdag 16. juni 2012
Det har blitt noen kostymer etterhvert, men dette er nok det flotteste så langt. Vest, skjorte, bukse og støveltrekk gjenstår da - oppdragsgiveren, altså sønnen min, vil ha hele pakka.

Ting går litt trått, så jeg tar meg god tid.

Høyest på ønskelista en stund nå, har vært Jack Sparrow sin frakk. Lette rundtom, og endte opp med dette mønsteret som jeg syns lignet mest, pluss at det hadde mønster til de andre delene jeg trenger.


Mønsteret heter Simlicity 3644 for andre interesserte, jeg fant det på www.etsy.com 

Knapper letter jeg etter en stund før jeg fant noen som lignet, endte opp med disse fra Ebay (denne selgeren).Det andre jeg trengte var gulltråd, den fra S&S ryker hele tiden, så jeg endte opp med denne fra Ebay, kostet 60 kr inkl. porto for hele overlocksnella hos denne selgeren:


Jeg brukte de gamle stuegardinene av brun fløyel.

Her er resultatet:
Post Comment
I en Sving sa...

Oi oi. Det var da en sabla kjekk sjørøver i en stilig frakk. Ikke noen plass for landkrabber her gitt. :D

Ha en koselig søndag!

Elisabeth sa...

Imponert! Sjørøveren er heldig som har en mor som vil sy så flott kostyme til ham!

Sølvi sa...

Wow så vanvittig kul!! Min Nichlas hadde jo blitt i ekstase:-)) takk for tips om hvor kjøpe kantbåndsapparat på ebay:-) idag ble det bestilt et nytt:-) 170,- for hele herligheten :-)) ha en fin kveld;-) -manias-

Lykke sa...

Så bra :) Det er jammen billig ja, tenk hvor mye forhandlerene i Norge tjener på de apparatene... Det forrige kantebåndsapp. jeg hadde som var originalt, var ikke merket Janome en gang...