Top Social

Kallax klippebord

søndag 2. februar 2020

Da de fine Kallax klippebordene kom for ca. 3 år siden, hadde jeg akkurat fått meg nytt klippebord - men når den ene sønnen min trengte en ny pult, var jeg rask med å si at han kunne få min :)

Jeg kikket på alle de forskjellige variantene folk hadde laget, og fant ut hvilket som passet best i størrelse til mitt syrom og mitt behov.

Har i mange år drømt om skjærematte i størrelsen 90 cm x 120 cm, så da fant jeg ut at 3 Kallaxhyller fra IKEA, med 3 hylleplater a' 30 x 120 cm fra Biltema oppå ville bli perfekt!

2 av Kallaxhyllene ble kjøpt via Finn, de går veldig fort har jeg erfart, men de selges for ca. 150 - 200 kr stk, mot 400 kr ny. Jeg ga opp jakten på den siste, og kjøpte den ny.

Til disse Kallax hyllene kan man kjøpe mye tilbehør, plastkasser, stoffkasser, hylledeler, skuffer, dører o.s.v. Tilbehøret til Expedit hyllene passer også overens. Men det man må være oppmerksom på er at Expedithyllene er større enn Kallax hyllene - så selve hyllene går ikke overens.

Det finnes mange forskjellige typer hjul, valget mitt falt på disse fra Jula, de kan låses og er litt kraftigere enn noen av de andre jeg så på.
Post Comment
KarolineVaz sa...

Hei, denne bord ble veldig fin, jeg skal prøve å lage akkurat sånn din.
Hva brukket du til å «lim» eller sette de sammen? Noe slags metal plate/skruer?
Med vänlig hälsning,
Karoline

Lykke sa...

Beklager at jeg ikke har sett kommentaren din før nå.

Mannen min brukte vinkelplater for å feste alt sammen.

KarolineVaz sa...

Det går bra :) takk for svaret… da jeg har laget bordet… og det ble fint😀