Top Social

Tjukkas

mandag 9. mai 2011
Fikk den nydelige boka "Made by me" her om dagen, og måtte bare prøve meg på en "Tjukkas".

Jeg fikk to 70-talls herlige dyner fra hytta her nylig, og visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av de. Løsningn kom i boka: Oppbevare de i en tjukkas! Samtidig som ungene kunne bruke den som en slags saccosekk!

Jeg har jo tidligere sett Trådsnella lage slike, men med saccokuler.

Her er dynene:
Og selveste Tjukkasen!Oppskriften er laget av damen med denne bloggen: www.rarerina.blogspot.com

Stoff: Skystoffer er "Moln" av Gunila Axen & retrostoff kjøpt for noen år siden privat.
Post Comment
Rarerina sa...

wow, så kult å se denne! herlig å kunne inspirere.
takk for hilsen på bloggen, trivelig å høre fra lesere.

Trådsnella sa...

Jeg gleder meg masse til min bok kommer også! 70tallsdynene må du jo ha fremme, ikke gjem dem i en tjukkas. slike vatterte tepper/70talls dyner er jo så peeeene!! :)

Villblomsten sa...

Kjempekul og Smart ! :-)
tror jeg må kjøpe den boken snart :-)

designofluna sa...

Vad fin den blev!! Ha en toppendag!
Kram Malin

Ingrid_blafre sa...

Hei og hopp og takk for kommentar på bloggen! Nydelig teppe - har et knæsjt orange her hjemme etter morfar. Angående nøkkeloppheng (hvis det var det du mente?) så har vi ikke kommet på noe smart der (ennå), men starter med nøkkelknippene. Håper du vil like dem!