Top Social

Fleecekjole til min søster

onsdag 9. november 2011
Er så stolt av min søster for tiden, så jeg fikk lyst til å sy en kjole til henne :) Valgte fleece, da hun skal tilbringe vinteren et sted i Norge hvor minusgradene når 30-tallet.Med hette:Jeg brukte Janome Julibeen min til å skrive ord nederst på kjolen som jeg forbinder med henne:
Beklager litt dårlige bilder, mitt kamera var tomt for strøm. Håper på noen gode action bilder etterhvert. Ser også behovet for en prøvedukke, hehe.

Mønster: EASY mønster fra Stoff og Stil (husker ikke nummeret), eget hettemønster.
Stoff: Fleece og Hilco ribb fra www.sydilla.no & svart chenille fra S&S som hettefor.
Post Comment
Gunn Astrid Øfsti sa...

Så mye fint du lager. Jeg synes at kjolen du har sydd var veldig fin. Har kikket gjennom bloggen din, og tutorialen på hvordan sy en genser var genial. Nå kan jeg gi meg i kast med å sy en slik selv..Har lagt til bloggen din i bloggen min som en av bloggene jeg jevnig titter innom.

Lykke sa...

Oj, tusen takk :D Det var hyggelig :) Skal ta en titt innom bloggen din også.