Top Social

Lotusbolle i hus

torsdag 31. mai 2012
Jeg var så heldig å få tak i den aller siste av Lotus bollene hos Retroliv. Jeg bestillte 3 boller i midten av februar, ventetiden har vært lang, fikk først to boller i mai. Den svarte som skulle være 24 cm i omkrets lot vente på seg, leverandøren i Danmark var ikke fornøyd med de, og bollene skal trykkes på nytt. 

Jeg orker ikke vente så lenge, så jeg bestillte en liten sort en i stedet - matcher den lille blå jeg har.

For de som ikke har fått det med seg så er disse Cathrineholmbollene produsert av Lucie Kaas i samarbeid med den originale designeren av Lotus sin familie Arne Clausen, se mer info her
Post Comment
Unknown sa...

Hei. Lotusbollene er lekre. Nå følger jeg den fine bloggen din. Ha en flott kveld. Klem, Drude

I en Sving sa...

Så deilige og flotte boller.De har jo et nydelig design også. Godt at du fikk alle i hus til slutt da. Syntes den sorte bollen var knallkul jeg :)

Lykke sa...

Takk for søte innlegg :) Er litt forelska i bollene, hehe.