Top Social

Kul settekasse

onsdag 6. juni 2012
Gutterom in the making, det går smååått fremover. Siste ut er settekasse fra Kremmerhuset, malt med akrylmaling fra Søstrene Grene og pyntet med papir fra samme sted.

Dessverre for meg er ikke 6-åringen min spesielt glad i farger, settekassa skulle være svart! Men siden veggene er svarte, gikk han til nød med på grå.

Syns resultatet ble bra, og minsten ble fornøyd! Her pyntet med hans favoritt Playmo og Lego figurer samt noen kule biler.

Post Comment
I en Sving sa...

Så flott settekasse da. Vi har akkurat fått opp settekassa på rommet til gutten i huset her også. Han ville også ha sort, men til slutt kunne vi bli enige om gull. Så nå står alle Lego-figurene flott plassert i gullkassen sin. En riktig så flott hedersplass for en leke å bli satt i settekassa har jeg forstått. :)

Lykke sa...

Ikke sant det er en flott måte å stille ut favorittlekene på? Minsten pleier å ha med seg de i senga når han legger seg, og borte er de om morgenen...

Prinsesse Vilikke sa...

Knallkul! Kjempe smart oppbevaring! Digger Playmo-Elvis!

Lykke sa...

Takk :D Playmo Elvis var det jeg som ville ha, hehe. Satt på gulvet i lekebutikken og klemte og klemte på de grønne pakkene for å finne han, hehe.

Løvebrøl og Apestreker sa...

Utrolig kul!!!! Tror jammen det må mekkes settekasser her i huset også! Mon tro om jeg ikke må hjem på jenterommet mitt og lete etter min gamle gitt!!!

Lykke sa...

Hyggelig å kunne være til inspirasjon :)