Top Social

IIIk, jeg har lært meg å hekle!!

torsdag 7. februar 2013
Syingen er ikke noe for meg om dagen, prøvde å lære meg å strikke - men fikk ikke helt teken på det. Har lenge hatt lyst til å lære meg å hekle - og nå som en venninne har termin om 2-3 uker, så var det den perfekte anledningen til å hekle et babyteppe!

Som sagt som gjort, for en uke siden kunne jeg ikke hekle  - men om du som meg  har lyst til å lære å hekle, kan jeg anbefalle denne videoen som enkelt viser deg hvordan du lager flotte bestemorruter eller oldemorruter om du vil:


Heklet teppe i 3 av morens favorittfarger, resulatet ble et fyrverkeri, akkurat som den vordende 3 barns moren!Garn: Superwash ull sport fra Bogerud
Heklenål: 4.5 mm.
Mønster: Rett og slett en bestemorrute som jeg bare fortsetter å hekle på til jeg har fått ønsket størrelse, dette er 65 x 65 cm.
Post Comment
Ida sa...

Så fine farger! Det er super masse fint ein kan lage av bestemorsruter! Det er ei heil bok om ting en kan lage med utgangspkt i det:) ! Kjempe gøy og hekle også!

Prinsesse Vilikke sa...

Flotte farger! Egentlig litt moro å hekle. Jeg har begynt på et stort teppe i bølgemønster. Angrer egentlig litt nå. Det tar så lang tid. Jeg har heklet masse hver dag og er under halveis ennå. Hekler rundt en stripe om dagen og det skal hekles 25-30 striper.. Fint blir det da iallfall!

Håper alt står bra til!
Klem fra Karen

Lykke sa...

Takk dere :)

Gleder meg til å se Karen, har planer om en heklet bølgepute :)

Trådsnella sa...

Du er god du :) vi elsker teppet! Gleder meg til å se fremtidige prosjekter; flinkis! Ser du har vunnet give away hos anmagritt, det fortjener du :)