Top Social

Sommertopper av favoritt mønstre

lørdag 8. august 2015
I vinter hadde jeg et favoritt mønster jeg sydde mye av, Farbenmix Shelly. Mønsteret har mange variasjonsmuligheter - de jeg sydde i vinter hadde lange ermer og stor krage.

Nå fikk jeg prøvd meg på en kortermet versjon uten krage - og forelskelsen for dette mønsteret kom tilbake :)Det herlige sløyfe og diamantstoffet og den matchende mint jersey´n er begge kjøpt her.

---

Jeg er svak for stoff som kan brukes både av voksen og barn - så da dette stoffet kom i hus hadde jeg planene klare! Tok fram Jenny Hellstrøm sin bok" Sy! Urban clothing!", og fant fram igjen mønsteret Stella - digger puffermene!Sydde en matchende topp i gave til datteren til venninna mi´:Mønster på denne er fra Ottobre str. 98.

Alt av stoff og ribb er fra Uglemor:

Hovedstoffet finnes her.
Stripene er her.
Den kiwi grønne ribben er her.


Post Comment