Top Social

Mini Missy m.m.

lørdag 31. oktober 2015
Jeg syns det er veldig gøy å teste nye mønstre - og Mini Missy er intet unntak. Nå kan tantejenta og tanta (meg) matche med  Missyene våre.

Kløverstoff fra Uglemor.com og lyse lilla french terry fra Kjekk og Søt.Testet et nytt kåpemønster fra Minikrea også, det kan kjøpes her.

Herlig myk minky fra Byjila.com og rundstrikket ribb og birds jersey fra Uglemor.com:


Den flotte lua er sydd av chenille og har strøket på en refleks sløyfe på siden.
Mønsteret er gratis hos www.vivtra.com og hun har også en veiledning på hvordan baggy lua skal syes på siden sin.Jeg har lenge hatt lyst til å prøve meg på knappestolpe, men har syns det har virket litt skummelt... I Heilt Spesiell / Kristin Thorsnes sin nye bok " Sy til liten og stor" - er det en knall bra forklaring steg for steg - så da kastet jeg meg ut i bestefarstrøyen fra samme bok!

Det kule tigerstoffet valgte minsten ut selv, og det er kjøpt hos Uglemor.comPeplum topp til tantejenta sydd av Lillestoff hjertejersey fra Uglemor, finnes her.
Dette friske settet er også til tantejenta - fikk kjøpt siste rest av det fantastiske Ole Brum stoffet hos www.byjila.com - og fikk tynt det så det holdt til en genser fra Heilt Spesiell og Jubel sin bok - og et skjørt fra samme bok.


Post Comment