Top Social

Prematursett og gave til storebror

lørdag 3. september 2016
En av mine største inspirasjoner, både som menneske og på det kreative plan er Julie bak bloggen http://nydeligflott.blogspot.no/

Hun fikk for 3 mnd siden en skjønn jente født i uke 24.
Jeg har selv to premature gutter, og tenkte ofte på hvor mye tid de som hadde ekstrem premature tilbringer på sykehuset. Så jeg fikk lyst til å gi de en oppmuntring - i tillegg til at det ikke så mye prematurklær å kjøpe.

Hanna Rönmark har laget flere flotte klesmønstre, og hun har også laget prematurmønstre som kan kjøpes her: https://www.etsy.com/no-en/shop/Hallonsmuladesign?ref=l2-shopheader-name

Så håper jeg at klærne jeg har sydd faller i smak, prøvde å la meg inspirere av fargene og mønstrene i bloggen.

Jeg syns alltid det er viktig å huske på storesøsknene når man gir barselgave, så jeg sydde et sett til storebror også. Mønsteret på settet er fra boka til Kristin Thorsnes & Ane Sund aka Heilt Spesiell og Jubel, "Sy glade klær til glade barn". La ved noen morsomme klistremerker og en liten New Beatle - skulle gi en god gammel boble, men det var ikke å oppdrive.

Stoffene er fra Uglemor - Siljesyr - Kjekk&Søt & Tygaffären

                                                   

Post Comment
aadi sa...

Good article and right to the point. I don’t know if this is really the best place to ask but do you folks have any thoughts on where to employ some professional writers? Thanks in advance
Jayme Silvestri