Top Social

Nytt plagg underveis

onsdag 2. september 2009
Først vil jeg si at det er utrolig koselig å se at det er så mange som følger og leser bloggen min :) Rørende å se at det daglig er mange innom her, til tross for at det siste innlegget er 4 mnd gammelt.

Nå skal jeg imidlertidig i bryllup om en mnd, og jeg tenkte jeg skulle prøve å sy kjolen selv.

Må innrømme at jeg har bittelitt nerver, hehe. Siden jeg ikke har rørt maskina på ja, 4 mnd.

Men det er vel som å sykle, thihi.


Kjolen er denne fra Stoff og Stil, den skal bli i brun chiffon med for, også fra Stoff og Stil.


To be continued...
Oppdatering:
Denne kjolen ble bare halvferdig. Jeg måtte forstørre den en del oventil, og den ble bittelitt stor pga det. Og jeg syns syforklaringen ble noget vanskelig, og på slutten fikk jeg dårlig tid. Så resultatet ble at jeg kjøpte meg en kjole i stedet :(
Men jeg håper å gjøre ferdig kjolen en vakker dag :) Den forbllir en UFO så lenge, hehe.
Post Comment
Prinsesse Mari sa...

Denne kjolen har jeg sydd! For en nybegynner var det ikke alltid like lett, men det ble nå en kjole til slutt. Regner med at det går litt lettere for en som har litt erfaring. Masse lykke til!:)Klem

Lykke sa...

Har aldri sydd av chiffon før, hvordan var det?

Fikk tips av min grand tante som er syerske om å bruke silkepapir under?

Gleder meg til å begynne!!

Trådsnella sa...

ser virkelig lekker ut å jeg gleder meg til å se resultatet! :)

Husker den dagen vi satt på kafe i vestby å du sa at voksentøy, nei det turte du ikke, for du var redd for å mislykkes å kaste bort flere meter stoff :)

Lykke sa...

Hehe, jeg er fortsatt det Silje ;)

Unknown sa...

Hei. Er ofte innom for å sjå på alle klena du har sydd, og for å sjå etter nye ;) Du har inspirert meg til å ta fram den gamle maskina mi igjen, men den er verkeleg gamal no! Kan eg spørre kva maskin du har? Kan ikkje kalla meg erfaren, men vonar utstyret hjelper litt...;)Har kjøpt easy-mønster frå Stoff og Stil :D

TnT sa...

Lykke til m sying av ny kjole, jeg håper du legger den ut etterhvert, underveis og ikke minst når den er ferdig! Jeg ble så imponert over vognposen du har lagd at jeg måtte bare besøke bloggen din. Nå skal jeg prøve å sy en selv :0) Jeg har faktisk strikket litt og akkurat laget mitt eget symerke som jeg skal merke tøyet jeg lager, se på www.mittarmband.se. Kjempefine symerker! Mvh Trude

Lykke sa...

Så flott at jeg kan inspirere andre :) Det er noe tanken bak bloggen.

Jeg har 2 symaskiner, en Janome Julibee 85 som er 2 år gammel, og en Janome Mylock, en overlock maskin.

Lykke til med syingen og strikkingen TNT.

Gjetrud, jeg syns mønsterene hos S&S kan være vanskelige, det er derfor kjolen min aldri ble ferdig, hehe. Kan f.eks anbefalle Ottobre, som fåes kjøpt hos Narvesen.