Top Social

Mine symaskiner

søndag 4. oktober 2009
Her er mine to gull, min 2 år gamle Janome Julibee 85 og min Janome Mylock, som er en overlock maskin.

Janomen har jeg brukt til å sy masse!! Det holdt for meg som den eneste maskina lenge, men etter at jeg begynte å sy barneklær, så ble det litt langtekkelig å bruke overlock søm og fot med den. Den har 100 pyntesømmer, som gjør seg, og det meste en trenger av sømmer.
Den har en meget enkel knappenål og hull fot og sømvalg.
Overlock maskinen er super når man skal kante stoff, eller sy sammen plagg. Jeg syr mest barneplagg, og da er den uunværlig vil jeg si. jeg drømte om en Babylock, en litt mer avansert maskin, men lommeboka tilsa at jeg heller burde kjøpe denne, hehe. Den har jo 4 sneller, så i begynnelsen klønet jeg litt med å tre den riktig, men det er ikke lenger noe problem.
Post Comment