Top Social

Bytte flodhester el. elefanter mot skyer?

onsdag 7. oktober 2009
Er det noen som kunne tenke seg å bytte 1 meter av JNY design sitt sky stoff, helst brunt eller blått - mot Jofotex elefanter el. flodhester?

Jeg har følgende farger:


Post Comment
Astrid Hemsydd sa...

Oi, oi, oi! Jeg skulle veldig gjerne hatt både lime flodhester og gule elefanter! Har en pakke fra jny underveis med brune skyer ombord, men ikke mer enn jeg tenker at jeg trenger selv tror jeg.. Må serist tenke på dette!

Lykke sa...

Du får tenke på det :) Jeg bytter gjerne bare 0,5 meter om du ikke har mer :) Bytter gjerne 1 meter gule elefanter mot 0,5 meter med brune skyer altså :))

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Vad roligt att du är med o tävlar hos mig =)

Jag vill oxå tipsa dig om en tävling som jag precis startat:

http://uj76.blogspot.com/2009/10/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_09.html

..där du har chans att vinna ett presentkort från en finfin barn/ ungomdsbutik!

Trevlig helg! Kram

Astrid Hemsydd sa...

Jeg skal tenke på det.. Må se hva som faktisk kommer fra jny, husker nesten ikke hva jeg bestilte.. Herlige stoffer er det i allefall! Utrolig masse flott du lager forresten. Husker at Hjerte-mot-hjerte mei taier var noe av det første jeg hørte om da jeg begynte å orientere meg på tettinntil for 2 år siden. Syr du mest andre ting nå?

Lykke sa...

Å, så hyggelig at du husker Hjertemothjerte mei taiene :) Jeg har ikke sydd mei tai på leeenge nå, jeg har fått forespørsler, men de krever så mye, og jeg har hatt sytørke en lang stund.

Det finnes jo så veldig mange andre flinke mei tai syersker, så da henviser jeg de gjerne til andre :) Jeg bærer ikke selv lenger, og føler ikke at jeg er helt med i bæreverden lenger, selv om jeg prøver å følge med ;)

Vurderer å lage en flott barne mei tai snart da, og lodde ut når jeg runder 10.000 treff her :)

Og jeg må si det var mye flott på din side også :D

Lykke sa...

Da er bytte i boks :)

Astrid Hemsydd sa...

Så fint at du fikk byttet! Jeg har brukt litt lang tid på å bestemme meg.. Om du skulle ha bruk for å bytte noe annet så har jeg en god del jny- og jofotex-stoffer og har fortsatt like lyst på både gule elefanter og lime flodhester!