Top Social

Enda et My Hedy sweatrock skjørt!

lørdag 27. desember 2014
Dette skjørtet er nummer 2 i rekken av My hedi sweatrock skjørtet jeg lastet ned i PDF fra Dawanda. Her er det første jeg sydde i jeansjersey.

Bestilte en bit med sennepsgul sweater fra Frusopp to dager før julaften, og jammen lå ikke stoffet i postkassa lille julaften!!

I dag fikk jeg satt meg ned og sydd det, denne gangen valgte jeg å lage brune bisebånd som jeg sydde inn på baksiden. Her kan du finne ut hvordan du lager egne bisebånd.

Et mykt og komfortabel skjørt jeg vet at jeg kommer til å bruke masse!!Denne gangen lagde jeg litt mindre sømmonn, slik at skjørtet ville sitte bedre og det syns jeg at det gjorde :D

Neste gang tror jeg nok at jeg kommer til å sy den øverste delen bak i en annen farge, for ja, dette skjørtet blir det flere av!!

Stoff: Sennepsgul sweater fra Fru Sopp kan kjøpes her.
Mønster: PDF mønster kjøpt her.

Post Comment
Lisa sa...

Vilken snygg kjol!

:)

Jag sitter och planerar en vår/sommargarderob, men då jag inte sytt kläder på länge är det som det tar emot. Tänk om det blir katastrof!!
Men jag ger det ett försök. :)

Lykke sa...

Takk :)

Dette skjørtet er ganske lett å sy, go for it!

Unknown sa...

Hei;) Nydelig skjørt du har sydd. Jeg falt for det med en gang. Men jeg får ikke til å bestille mønstret.. Ikke skjønner jeg tysk heller. Hvordan bestilte du det? Forøvrig en flott side med mye spennende du har sydd.

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lykke sa...

Takk for det Sissel!

Jeg tror om du skriver Tyskland på land at det skal gå. Har ikke noe å si hvilket land man bor i, dette skal ikke sendes i posten alikevel :b