Top Social

Boundless knit dress - en gjenganger!

fredag 28. juli 2017
Jeg hadde litt glemt dette mønsteret jeg sydde så mange kjoler av på forsommeren i fjor. Så tok jeg en på meg nylig, og kjente at jeg umiddelbart hadde lyst på fler 😂

Jeg husker at jeg sleit veldig med å finne en god beskrivelse på hvordan kunne vrangsy overdelen til kjolen, det er forklart i mønsteret, men jeg skjønte det ikke alikevel. Derfor lagde jeg denne gangen, med god hjelp fra min sønn,  en video som beskriver hvordan:Mønsteret jeg har brukt er fra Patternsforpirates - og heter boundless knit dress.

Jeg sydde først en lang variant i stoff med enhjørninger fra Siljesyr på:Så en kortere variant med et av favorittstoffet mitt:
For å se de andre boundless knit kjolene jeg har sydd, trykk på Boundless knit etiketten nederst på siden.

Post Comment