Top Social

Kalle kanin

mandag 29. mars 2010
Vi er den heldige eier av en dvergvedder som er hvit med svarte prikker. Det var minstemann på 4 sin tur til å få velge plagg, og valget falt på en svart *bombe* genser med en kanin applikasjon på :D


Er spent på reaksjonen hans i morgen tidlig! Han skulle få ha den på seg i dag, men min Janome Mylock slo seg vrang i går. Så i min frustrasjon i dag bestillte jeg likesågodt en ny Janome, en kombimaskin med overlock og coverlock, 1200 D. (Mylocken furtet bare et døgn, skiftet nåler, så gikk den som en klokke igjen ;) )

Mønster: Meedom str. 6-7 år.
Stoff: Svart chenille og hvit ribb fra S&S.
Post Comment
Unknown sa...

Tøff :)

Lykke sa...

Takk, det syns jeg og :)Det var en stolt barnehage gutt som hadde på seg nye genser i går.

Astrid Hemsydd sa...

Så morsom applikasjon! Skikkelig fin - langt over mitt ambisjonsnivå på applikasjoner..

Lykke sa...

Takk Astrid, og neida - dette er ikke vanskelig, skal lage en tutorial neste gang jeg applikerer jeg - det finnes mange gode triks ;)