Top Social

En av mine største inspirasjoner er

fredag 3. mai 2013
Kasparias regnbue - jeg elsker hvordan hun blander nytt med gammelt, det hvite og skjøre med det fargerike og kontrastfylte. Akkurat min stil når det gjelder stoffer, og derfor ble jeg så veldig glad da jeg så dette dynetrekket fra henne til salgs:

(Bildet er lånt fra Kasparias regnube)Oppi pakken lå denne nydelige saken:Det minner meg om min barndom, bekymringsfrie dager på hytta, sol og latter og is! Kalde bad i Randsfjorden og trygge netter i fargerike sengetøy med store blomster!

Har enda ikke bestemt meg hva det skal brukes til, jeg bare måtte ha det!

Jeg trenger et nytt trekk til kontorstolen min på syrommet, den ble kjøpt inn den gang jeg var student og hadde sebra fetish LOL 

Kanskje jeg skal bruke hele biten slik den er på baksiden av teppe jeg skal lage til dagsenga på syrommet, eller kanskje jeg skal være modig og klippe i det (iiik)  og lage noen store fine puter?

Enn så lenge til jeg får bestemt meg, så får det bare ligge der over dagsenga og inspirere.

Inspiere lot jeg meg nemlig når syrommet mitt skulle ta form, hvordan ville jeg ha det? Først tenkte jeg å male det lilla! Men så så jeg levdende for meg hvordan de inspirerende bildene i Kasparias regnbue bloggen så ut, et hvitt lerret og utganspunkt med masse fargeklatter - og slik ble det :)Hvem inspirere deg i blogg verden? Enten det gjelder sying, interiør eller mat etc.? 

Jeg vil veldig gjerne høre, elsker å la meg inspirere!
Post Comment