Top Social

Den som leter finner!

tirsdag 14. mai 2013
For noen år tilbake satte jeg inn en annonse i en lokal avis at jeg ønsket å kjøpe gamle sengetøy fra 60/70-tallet. Det jeg ikke visste var at lokalavisa samarbeidet med flere andre aviser i andre nærliggende fylker...

Jeg ble nedringt av stort sett eldre folk som mer enn gjerne ville selge/gi bort gamle sengeklær.

Hos et eldre ektepar i 80-årene som bodd øde inni en skog, fikk jeg en hel kjeller å boltre meg i! Dette var en gammel sydame som mer enn gjerne ville dele sine skatter med en ung nybegynnende syerske.

Det var veldig artig å høre historien bak hvert enkelt stoff, et av stoffene kunne hun fortelle hadde vært gardiner på et gammel Amerika skip!

Et annet av stoffene var dette i brunt. Jeg endte opp med mye stoff, til slutt hadde jeg ikke plass til mer, så jeg måtte avvise folk som ringte å ville gi bort...Vi flyttet ett års tid etterpå, og da fant jeg ut at jeg selv måtte kvitte meg med noen kilo stoff... Jeg ga bort mye, var litt for effektiv, og litt for fornuftig :(

Borte er det brune stoffet, det dukket opp i bloggen til hun som fikk 4 av søppelsekkene med stoff, så jeg har nok gitt det bort gitt :(

Jeg etterlyste nylig stoffet i alle farger, og jammen dukket det ikke opp en dame i Oslo som hadde et helt dynetrekk i lilla!

Jeg har sett det i gult og, og kunne selvfølgelig tenkt meg det i brunt også - om så en liten bit så er jeg interessert!


Ta kontakt på hjertemothjerte (at) hotmail.com

Post Comment
Annwes sa...

Kjempefint stoff, håpar å få sett kva du lagar av det ein dag :-) Har dessverre ikkje dei andre fargane å tilby, men gøy å høyre at du fekk tak i så masse stoff ved å avertere!