Top Social

Vinneren er....

onsdag 1. mai 2013
Det får du ikke vite helt enda ;)

.....

Siden det er ett helt år siden jeg har sydd bukse og genser til en av gutta mine, følte jeg for ta en aldri så liten fotoshoot :)

Tøff gutt?

Lagde et matchende pannebånd med skygge til han, framgangsmåten finner du til venstre i bloggen her.

Sønnen min plottet inn antall lodd i Give Awayen i random.org - og trykket - tallet ble nummer 23!Jeg teller meg nedover og kommer frem til denne hyggelige kommentaren:Gratulerer! Og tusen takk til dere som har vært med - det blir ikke så lenge til neste give away, så følg  med!

Sender du meg en mail, så kan vi avtale nærmere hvordan lua skal se ut?

hjertemothjerte (at) hotmail.com
Post Comment
Unknown sa...

Kult bilde av et kult antrekk på en gul gutt :-))

Lykke sa...

Tusen takk :)